Καλό Καλοκαίρι!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παλαιούς και τους νέους γονείς, για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τη Σχολή μας. Τα τμήματα της Α΄ Δημοτικού έχουν συμπληρωθεί εδώ και δύο μήνες, ενώ λίγες θέσεις παραμένουν διαθέσιμες στο Νηπιαγωγείο.

Οι επιτυχίες μας στα Γαλλικά και στα Αγγλικά, μας έδωσαν για ακόμη μια σχολική χρονιά μεγάλη χαρά. 26/26 μαθητές μας πέτυχαν στις εξετάσεις του Delf A1 και 16/17 στο Delf A2. Στα Αγγλικά, 26 μαθητές πέτυχαν στις εξετάσεις του Starters, 19 στο Movers, 17 στο Flyers και 10 στο PET/KET, όλα διπλώματα του πανεπιστημίου του Cambridge.

Στις εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα ή Μουσικά Γυμνάσια καθώς και για τις υποτροφίες στα ιδιωτικά Γυμνάσια, πολύ μεγάλη είναι η επιτυχία της Άλκηστις Μ. η οποία εισήχθη στη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή, του Χριστόδουλου Π. με 100% υποτροφία στο Ζηρίδη και του Δημήτρη Σ. με 99,5/100 στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου.

Και οι επιτυχίες μας δεν σταματάνε εδώ. O Χριστόδουλος Π. και η Δανάη Τ. εισήχθησαν στη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή, ενώ πολλοί μαθητές μας, κέρδισαν υποτροφίες από 25% ως 50% σε ιδιωτικά Γυμνάσια της επιλογής τους. Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε όλους τους τελειόφοιτους μας, στον νέο κύκλο που ανοίγεται στη ζωή τους, ξέροντας ότι κάναμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα. 

Καλό Καλοκαίρι!