ΓΙΟΡΤΕΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Σχολή μας σε κάθε μεγάλη γιορτή διοργανώνει εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των μαθητών όλων των τάξεων. Τις εκδηλώσεις αυτές επιμελούνται οι δάσκαλοι και οι καθηγητές της Σχολής. 

Εθνικές Γιορτές

Στην εορτή της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου οι μαθητές παρελαύνουν, απαγγέλουν ποιήματα, καταθέτουν στεφάνι προς τιμή των ηρώων και χορεύουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς. Η Σχολή μας συμμετέχει στη μεγάλη μαθητική παρέλαση της Αθήνας.

Σχολικές Γιορτές.

17η Νοεμβρίου: Στην εορτή της 17ης Νοεμβρίου οι μαθητές απαγγέλουν ποιήματα και τραγουδούν επετειακά τραγούδια.

30 Ιανουαρίου: Στην εορτή των Τριών Ιεραρχών, οι οποίοι είναι οι προστάτες των Γραμμάτων, οι μαθητές απαγγέλουν ποιήματα και εκφωνούν λόγους για τη σημασία του έργου και της ζωής των Τριών Ιεραρχών.

Κάθε Ιούνιο όλοι οι μαθητές του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου διοργανώνουν μια γιορτή για να αποχαιρετήσουν τη σχολική χρονιά, που φθάνει στο τέλος της. Η γιορτή αυτή προετοιμάζεται σε όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους καθώς περιλαμβάνει χορούς, γυμναστικές επιδείξεις και τραγούδια. Η γιορτή καλύπτει μια θεματική ενότητα, την οποία η κάθε τάξη την προσεγγίζει μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες.