Έφτασε ο Φεβρουάριος!

Αγαπητοί γονείς, Κάθε χρόνο, ο Φεβρουάριος σηματοδοτεί το πέρασμα στο δεύτερο μισό της σχολικής χρονιάς. Κάνοντας μια μικρή ανασκόπηση θα επισημαίναμε ότι, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, όλα κύλισαν ομαλά, το επίπεδο της τηλεκπαίδευσης ήταν πολύ υψηλό και οι εκπαιδευτικοί μας προσπάθησαν πολύ για να καλυφθεί χωρίς κενά η σχολική ύλη.

Στο δεύτερο μισό της σχολικής χρονιάς, παράλληλα με το εκπαιδευτικό μας έργο, η προσπάθειά μας θα εστιαστεί στις εξετάσεις των Γαλλικών και Αγγλικών διπλωμάτων καθώς και στις εξετάσεις των μαθητών της ΣΤ΄ Δημοτικού για τα Πρότυπα Γυμνάσια και τις υποτροφίες.

Θα θέλαμε να τονίσουμε και τη δική σας πολύ σημαντική συμβολή στην ομαλή λειτουργία της Σχολής μας. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να κρατάτε προληπτικά στο σπίτι ένα παιδί το οποίο παρουσιάζει κάποια αδιαθεσία και βέβαια τα καλά σας λόγια μας δίνουν ακόμα περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας.

Τα παιδιά σας είναι ευτυχισμένα στο σχολικό τους περιβάλλον και ελπίζουμε τα σχολεία να παραμείνουν ανοικτά μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς!

Σας ευχαριστούμε πολύ!