Ηλεκτρονικό Portal της Σχολής!

Αγαπητοί γονείς,

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις και την άμεση ηλεκτρονική επικοινωνία, η Σχολή μας πρωτοπορεί. Έχουμε δημιουργήσει το ηλεκτρονικό μας Portal, το οποίο έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Σχολής, για να εξυπηρετεί τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας και ενημέρωσης των γονέων και των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων μας.

Η ηλεκτρονική μας Πλατφόρμα φιλοξενείται στο αξιόπιστο και υψηλής ασφαλείας Azure Cloud της Microsoft και είναι εντελώς ανεξάρτητη από το Site της Σχολής. Με την εγγραφή κάθε μαθητή, οι γονείς αποκτούν τον προσωπικό τους κωδικό σύνδεσης. Το Portal είναι προσβάσιμο μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Κινητού τηλεφώνου (Android και iOS) και Tablet (Android και iOS). Καθημερινά στο Portal αναρτώνται όλες οι ανακοινώσεις, οι εκδηλώσεις και τα μαθήματα της επόμενης μέρας σε μορφή PDF. Στο οπτικοποιημένο ημερολόγιο οι γονείς μπορούν, με μια ματιά, να βλέπουν όλες τις σημαντικές πληροφορίες του μήνα (εκδρομές, γιορτές, συγκεντρώσεις γονέων κ.λ.π.).

Η ηλεκτρονική μας Πλατφόρμα μαζί με τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά μέσα διδασκαλίας, το μάθημα της Ρομποτικής και των i-Pad καθιστούν τη Σχολή μας στην πρωτοπορία της σύγχρονης εκπαίδευσης!